Werkgroep Papendrecht

Wie is de werkgroep Papendrecht?

In 2006 is er een groep mensen vanuit diverse Papendrechtse kerken samengekomen met de gemeenschappelijke wens om concreet iets te doen ten behoeve van de hulpverlening in Albanië. Een aantal mensen uit deze groep zijn in het verleden betrokken geweest bij projecten van de stichting Hoop voor Albanië. Dit leidde tot de start van ‘de werkgroep Papendrecht van de stichting Hoop voor Albanië’. 

De werkgroep heeft twee doelstellingen:

  1. Bekendmaken van het vele mooie werk wat door de stichting Hoop voor Albanië wordt gedaan.
  2. Organiseren van activiteiten met het doel geld te verdienen zodat daarmee projecten van de stichting Hoop voor Albanië financieel ondersteund worden.

Wat doet de werkgroep Papendrecht?

We houden jaarlijks tenminste een drietal activiteiten in november en december. In november en begin december verkopen we sinterklaaslekkernijen, zowel voor bedrijven als aan particulieren. Daarna gaan we aan de slag met het bezorgen van kerstkaarten in Papendrecht en omstreken, en we sluiten het jaar af met de verkoop van oliebollen en appelbeignets. Gedurende het jaar passeren soms ook andere acties de revue.

We hopen van harte dat ook jij de activiteiten van de werkgroep wilt ondersteunen. Dit alles om tot zegen te zijn voor onze medemens in Albanië.

Wil je meer weten over onze werkgroep dan kun je contact opnemen met Jaap Iedema: jhiedema@gmail.com

Laatste werkgroep berichten

Kerstpost voor Albanië

Kerstpost voor Albanië

Wie vindt dat nu niet leuk, kerstkaarten versturen én kerstkaarten ontvangen? Precies! Feestelijke, vriendelijke en bemoedigende kaarten versturen en ontvangen hoort er gewoon bij in deze tijd van het jaar. Die kaarten zijn eigenlijk ‘lichtjes’ die u verspreid naar de...

Genieten van sintsnoepgoed voor voedselhulp!

Genieten van sintsnoepgoed voor voedselhulp!

Het is weer pepernotentijd. Maar ook roomboterlekkernijen en speculaasbrokken zijn niet aan te slepen. De werkgroep van stichting Hoop voor Albanië organiseert in Papendrecht een actie voor de noodlijdende Albanese bevolking. Het doel van de sponsoractie is om de...