Leo en Bram onderweg naar Albanië

28 oktober 2021Acties, Nieuws, Transport

De vrijwillige chauffeurs Leo Hofland en Bram Keijzer vertrokken 27 oktober met een vrachtwagen vol hulpgoederen naar Albanië. Ondanks de vreemde tijd waarin we allemaal leven, met al de bijzondere regeltjes, voelen ze zich geroepen om deze mooie reis te ondernemen.

In een mail naar familie en vrienden schrijven ze: ‘Wij doen dit werk vanuit ons geloof, zoals Jezus het heeft bedoeld. Daarnaast is het prachtig om dit voor de arme medemens in Albanië te mogen doen. Deze mensen zijn zó dankbaar, dat straalt uit hun ogen. Zij voelen dat zij niet vergeten worden. Als je in Albanië bent is het bijzonder om dit te ervaren. Zo hopen we op deze manier ons steentje bij te dragen en iets te doen aan de nood in dit mooie land.’ Op 1 november 2021 is de terugreis gepland met de truck.

Kostbare onderneming

De reis met de vrachtwagen heen en weer naar Albanië is een kostbare onderneming. Zeker met de huidige brandstofprijzen. In hun eigen omgeving vroegen ze om een bijdrage voor de onkosten. Ze schrijven: ‘Wij streven ernaar om via vrienden en familieleden de transportkosten bijeen te brengen. Daarom doen wij een beroep op u, om  ons te ondersteunen met een financiële bijdrage voor ‘onze’ rit.’

Ondersteun de rit van Leo en Bram

Wil je het transport Van Leo en Bram ondersteunen? Doneer kan via het IBAN-nummer: NL52RABO 0353 0707 77 t.n.v. Hoop voor Albanië o.v.v. Rit Leo en Bram. Of doneer via de website.

Namens Leo en Bram én de ontvangers hartelijk dank!