Spinning evenement 2019

Datum : 01-04-2019

Hoop voor Albanië heeft zaterdag 30-3 j.l. voor de 3e keer een spinning evenement mogen organiseren in de Saloon te Hoek van Holland . 23 teams hebben zich zwaar in het zweet getrapt o.l.v. een ervaren team spinning instructeurs van Rob’s Fitness uit de Lier. Gezien de temperatuur buiten was het inderdaad afzien voor alle deelnemers die allen een sessie van 3 kwartier afwerkten . Sommige van de deelnemers draaide hun hand (in dit geval benen)er niet voor om, om meerder sessies te af te werken . In een uitzonderlijke geval was de “winnaar” van deze middag , met 3 sessies(!) spinnen ,dhr. v.Heijningen . Hij kreeg van de “winnaar” van vorig jaar ,Leo Hofland, de wisselbeker in ontvangst.
Er is door alle deelnemers ruim €10.000,- bij elkaar getrapt ! Een fantastisch bedrag wat geheel ten goede zal komen aan een aantal projecten van Hoop voor Albanië die het thema van 2019 “Het vergeten gehandicapte kind in Albanië” ondersteunen.
Een ieder heel erg bedankt voor jullie inzet in welke vorm dan ook , en we hopen jullie weer te mogen ontmoeten tijdens de editie 2020 !