Spinnen voor een warm onderkomen

Datum : 15-01-2018

Hoop voor Albanië wil in navolging van de vorig jaar geslaagde editie wederom een "spinning Marathon" organiseren
Spinning marathon – “Trap je warm voor een warm onderkomen”  - zaterdag 10 februari 2018
Bedrijven, sportverenigingen, fietsclubs, vriendenteams e.d. kunnen ook dit jaar weer een fiets “kopen” waar zij met een ploeg van maximaal 4 personen, gedurende 3 uur, het tegen elkaar opnemen. Dit onder begeleiding van ervaren spinningtrainers. De ploeg kan elkaar tijdens deze marathon zoveel mogelijk afwisselen als daar behoefte aan is. De kosten van deze fiets bedragen  €500.-incl. consumptiebonnen per ploeg te besteden tijdens de feestelijke afsluiting van dit evenement in de Saloon te Hoek van Holland. Heeft u met uw groep interesse om hier aan deel te willen nemen, en één of meerdere fietsen te willen “kopen” zodat u op een mooie maatschappelijk verantwoorde manier een teambuildingsessie kan volgen? Meld u dan nu aan!

Aanvang spinnen 14.00 uur -17.00 uur.
Aansluitend feestelijke afsluiting met live muziek tot 22.00 uur
De opbrengst komt ten goede aan het project; Een huisje voor de fam. Katrina en Kujtim Zmajli te Mezez . Hoop voor Albanië is inmiddels gestart met de bouw zodat zij voor de winter in een warm en comfortabel onderkomen kunnen betrekken .

De kosten van de fietsen zijn niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren fiscaal aftrekbaar daar wij aangesloten zijn bij ANBI. Wij horen graag van u.

Jan Prins 06-20470833 Peter Brugman 06-51821232

E-mail :hoopvooralbanie@gmail.com