Nood hoog in Albanië

Datum : 20-10-2017

De nood in Albanië is nog steeds hoog en daarom zetten wij, Leo Hofland en Bram Keijzer, ons weer in als vrijwilligers voor de stichting ‘Hoop voor Albanië’, door een vracht hulpgoederen naar dit land te brengen. Het doel hiervan is de mensen, die vaak in grote armoede leven, te ondersteunen met deze goederen. Het plan is om op woensdag 1 november te vertrekken, met een door de stichting beschikbaar gestelde vrachtwagen. De kosten aan brandstof, tol en veerboot voor zo'n rit naar Albanië zijn aanzienlijk. Om de stichting HvA, die de ANBI status heeft, te ontlasten van deze hoge kosten, zouden wij het heel fijn vinden als jullie mee willen helpen om ‘onze rit’ financieel te ondersteunen.

Dit jaar willen we ook de stichting Seed of Hope onder jullie aandacht brengen. Deze stichting staat onder leiding van Vera, een Albanese vrouw die heel nauw samen werkt met HvA. Zij verricht heel mooi werk o.a. door enkele malen per week een warme maaltijd aan zo’n 500 kinderen te verstrekken, door onderwijs te geven en het zelf telen van groenten te leren aan de ouders van de kinderen die bij haar komen.

Daarom willen we ook een gedeelte van de giften voor dit doel gebruiken. Meer informatie over Seed of Hope kunt u vinden op de website van HvA. We beseffen dat er vele goede doelen zijn om financieel te ondersteunen, maar u kunt er zeker van zijn dat uw gift volledig op de juiste plek terechtkomt. Daar zullen we persoonlijk voor zorgen!!

U kunt uw gift overmaken op Rek.nr. NL52RABO 0353 0707 77 t.n.v. HvA
o.v.v. Transport RIT Leo en Bram.

Hartelijk Dank!

Vriendelijke groet, Bram & Leo