Nieuwe kleur voor het Mission House

8 november 2021Nieuws

Graag willen wij u verrassen met de foto’s van ons nieuwe Missionhouse! De buitenkant van het pand is grondig aangepakt, de muren werden gestuct en weer mooi gemaakt en het hele huis is van een nieuw kleurtje voorzien.

Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen dat het nog een extra prikkel zal zijn om u zover te krijgen om naar Albanië te komen met een prachtige en mooie klus voor het volk hier. Wij bieden voor weinig een heerlijk bed en een gezond ontbijt!

Gasten

YWAM-gasten op de binnenplaats van het ‘HvA-Mission House’ in Tirana.

Sinds mei 2021 hebben wij weer lekker veel gasten mogen verwelkomen in ons Mission House. Tegenwoordig heeft Youth With a Mission (Jeugd met een Opdracht) ook de weg gevonden naar ons. Groepen kwamen hier hun outreach doorbrengen (dat is de periode na het Bijbelschool gedeelte, wanneer zij in een land praktisch gaan werken en dienen). Maar ook anderen, via via op ons spoor gebracht, kwamen voor een korte of langere periode van het land genieten of voor een mooie klus naar Albanië.

Ook in het najaar van 2021 staan de nodige gasten nog in onze planning om ze te mogen ontvangen. Mocht ook u of uw gemeente het overwegen, wij hebben capaciteit voor 18 tot maximaal 20 personen.