Een nieuwe keuken voor Seed of Hope

Datum : 30-10-2018

Een nieuwe keuken voor Seed of Hope

Vorig jaar werd door Vera de vraag gesteld of er een mogelijkheid bestond om een nieuwe keuken te realiseren bij het project Seed of Hope , de oude keuken was in dermate slechte staat dat een nieuwe zeker geen overbodige luxe zou zijn.
Tijdens onze laatste reis naar Albanië half oktober, is er bij Seed of Hope een nieuwe keuken geplaatst. Doordat Bram Keijzer en Leo Hofland een inzamelingsactie waren gestart om hun jaarlijkse vrijwillige rit naar Albanië te kunnen financieren en er meer geld binnen kwam werd door hen aangeboden deze keuken te sponseren. In Maasdijk bood Nieuwvlietbouw de keuken te bouwen en in Albanië te gaan plaatsen. Mede sponsoren Buitelaar metaal en loodgieter David Noordam hebben respectievelijk het RVS keukenblad en spoelkraan geschonken.
De keuken is eind september goed ingepakt op transport gegaan en werd netjes afgeleverd bij Seed of Hope . In één dag werd de keuken door Barry en Mark geplaatst en een dag later officieel in gebruik genomen. Traditioneel gebeurde dit ook deze keer door het serveren van een warme maaltijd waarbij Barry en Mark hielpen met het zgn. pasta scheppen. Mooi was om te zien dat de mannen werden toegezongen door de 100 aanwezige kinderen die op deze manier hun dankbaarheid toonden.
In het weekend van 2 november zullen ook Bram en Leo een kijkje gaan nemen bij Seed of Hope naar het resultaat van hun geweldige actie .
Namens Vera en de kinderen van Skoze heel erg bedankt voor uw donatie voor dit geweldige project.