Dank voor de goederen uit Nederland

25 december 2021Nieuws, Transport

Verschillende families ontvingen basis spullen voor hun huishouden. Diverse tafels, stoelen, kasten, bedden en matrassen werden uitgereikt. Natuurlijk ging er ook veel kleding weg en we waren heel blij om heel veel binnengekomen speelgoed uit te delen aan Sajmir en Irma Brazhdi uit Lushnjë. Dit echtpaar heeft een kerk ter plaatse vanwaar uit zij de Roma gemeenschap in Lushnje dienen.

Nieuwe fiets voor postbode Berti

De gedoneerde fiets van Jaap Colijn, een van onze gewaardeerde chauffeurs, werd gegeven aan een postbezorger in Lushnje. Deze man had al eerder een fiets van Hoop voor Albanië gehad, maar na talloze kilometers staat dit exemplaar inmiddels op instorten. Tijdens de kerkdienst in de gemeente van Berti Dosti werd het geschenk overhandigd.

Verzorgingsartikelen

Naast de genoemde artikelen komen ook verzorgingsproducten, rolstoelen, rollators, beddengoed, dekens, babyspullen, incontinentiematerialen enzovoorts, altijd goed terecht! Heel veel dank aan alle gulle gevers en de mensen in Nederland en Albanië, die aan het laden en lossen en vervoeren van dit alles meewerken!