Bedankt !

Datum : 22-12-2017

Beste Mensen,

 

Het is inmiddels al meer dan een maand geleden dat we terug mochten keren van onze rit naar Albanie.

Vanwege het rijverbod voor vrachtwagens op 1 november in Duitsland zijn we donderdagmorgen vroeg vertrokken om alsnog zaterdagochtend in Albanie aan te komen.

Die ochtend zijn we door het bestuur van HvA meegenomen naar Korca alwaar we het bejaardentehuis Villa Kenedi hebben bezocht wat bewoond wordt door 29 bejaarde mensen  uit die stad.

Geweldig wat Marleen, Klodi, Ati en Dick voor de bejaarden mogen betekenen, zij verrichten heel mooi werk en de mensen zijn hen ook heel dankbaar, wat je dan ook in hun ogen kan lezen.

Zondag, na de overnachting in Korcha, hebben we op de terugweg naar Tirana nog diverse projecten bezocht, zoals een kerkje, huisje, schoolgebouw, allemaal gerealiseerd- of nog te realiseren door HvA, fantastisch mooi om te ervaren wat HvA allemaal bewerkstelligd !

Maandag werd de vrachtwagen gelost in het Depot van HvA in Prush, en ondertussen hebben we Vera van Seed of Hope bezocht, waarvoor de inzamelingsactie voor de keuken bedoeld is.

Vera was zeer onder de indruk en heel erg dankbaar dat dit voor de stichting Seed of Hope werd gedaan, heel veel dank daarvoor namens Vera.

De terugreis verliep ook voorspoedig, we mochten op vier adressen terugladen in Italië, en vrijdag hebben we de vracht in Drachten gelost

In totaal is er door jullie een bedrag van € 4950, = gedoneerd !!   waarvan, na aftrek van de transportkosten het restant zal worden besteed aan de nieuw te bouwen keuken.

Namens ons en HvA, een ieder die aan dit fantastische resultaat heeft bijgedragen enorm bedankt, geweldig  mensen !!

Wij wensen jullie hele fijne Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar toe