Afscheid van Leta Cenoli

23 februari 2024Nieuws, Transport

Vandaag, 23 februari 2024, zal Leta Cenoli voor de laatste keer ons transport begeleiden via de douane naar ons depot in Prush. Na 33 jaar, de helft van haar leven, zal Leta van haar welverdiende pensioen gaan genieten.

Afgelopen najaar heeft Leta aangegeven met haar belangrijke taak te willen stoppen en zijn wij op zoek gegaan naar iemand die haar zou kunnen vervangen. En die persoon hebben wij gevonden in de persoon van Gertha Xhafa, waar wij als bestuur van zowel HvA-Transport als stichting HvA, zeer dankbaar voor zijn. Inmiddels is Gerta de laatste maanden ingewerkt door Leta en zal dus vanaf 1 maart de taken over gaan nemen en vanzelfsprekend zal Leta beschikbaar zijn om raad bij te staan de komende periode.

Ook via deze manier willen we Leta bedanken voor 33 jaar tomeloze inzet voor de stichting HvA en dus voor de onnoembaar vele mensen die door alle hulp transporten hulp en Hoop hebben mogen ontvangen. Leta benoemd het als volgt: ”Voor mij is het altijd een eer en een voorrecht geweest om te dienen en deel uit te maken van Hope for Albania (HFA), in een poging het beste te doen en hiervoor ben ik God en jullie allemaal dankbaar. Ik vertrek met het creëren van een goede naam voor de Stichting. Daar ben ik trots op.”

Leta, shumë shumë falemenderit (heel, heel erg bedankt) 🙏🏻