OR-code voedselhulp winter 2021

Helaas werkte de aangegeven QR-code (nog) niet , excuses u kunt uw gift op ons bekende bankrekeiningnummer overmaken of via de donatie knop op deze site. Deze kunt u vinden onder de knop Helpt u mee ?

Verkoop oliebollen
 
Ook dit jaar worden de met goudbekroonde oliebollen van Bakker vd Berg weer verkocht op de onderstaande locaties;
Gravenzande, Langestraat bij oude gemeentehuis 29-30-31 dec.  Monster, hoek Molenbrink/Molenstraat op 30 en 31 dec.
Maasland, Veldesteijn/bakkerij vd Berg op 29-30-31 dec . 
Maassluis, Maranathakerk aan de Brederolaan op 31 dec
De opbrengst komt ten goede aan het verstrekken van voedselpaketten voor de allerarmste in Albanie die vanwege de Corona crisis nog zwaarder zijn getroffen nu er geen werk en dus geen inkomsten zijn.
Voedselhulp winter 2020

Een belangrijk onderdeel van Hoop voor Albanië is voedselhulp te bieden onder de allerarmsten. Gedurende het jaar hebben wij meer keren een voedselactie
gedaan, omdat de situatie nog nijpender werd als gevolg van de corona crisis en mensen hun banen verloren. Hierbij werden meelzakken en voedselpakketten uitgedeeld.
Ook dit jaar willen wij de allerarmsten onder de Albanese bevolking helpen om de winter door te komen. Van een kerstdiner kunnen we hier niet
spreken, maar we willen helpen voorzien in een basisbehoefte, zodat de mensen minimaal één keer per dag kunnen eten. Voor de mensen in Albanië is een zak meel zelfs méér dan eten,

Uitzendingen EO Metterdaad mbt bejaardentehuis Korca

We nemen u mee terug naar het bejaardentehuis in Korca, Albanië, dat jaren geleden dankzij uw giften gebouwd werd. Deze ‘Vila Kenedi’ is nog steeds keihard nodig: de vraag naar opvang is enorm en het aanbod beperkt. Hoe bepaal je dan wie die ene kamer krijgt die vrijkomt?

 

Dat is een duivels dilemma: welke ouder komt het meest in aanmerking?

Corona virus in Albanie

 Ondanks dat de Corona crisis in Nederland de gemoederen flink bezig houdt en het nieuws bol staat van alles wat hier mee te maken heeft, zijn wij nog steeds actief in Albanië.
In Nederland waar zowat alles goed is geregeld en waar niemand echt honger hoeft te lijden, staat het leven op een lager pitje en moeten we ons aan een aantal belangrijke regels houden om het virus uit te kunnen bannen. Onze supermarkten zijn open en kunnen in alles voorzien er is genoeg (al hoewel daar sommige anders over denken/dachten).