Een solide muur voor Seed of Hope

Een aantal weken geleden werd Albanië opgeschrikt door een aardbeving en een reeks heftige naschokken. Over het algemeen viel de schade mee maar met name onder de toch al zeer arme inwoners van het getroffen gebied was wel veel schade. De huisjes van deze mensen die veelal in zeer slechte staat verkeren hadden veel te leiden onder dit natuur geweld. Vele bewoners zijn in tenten opgevangen en moeten maar afwachten of ze voor de winter kunnen terug keren naar hun huis.

Nieuwe kerk te Lezhe

Update kerk Lezhe ,

Het is al weer een tijdje geleden dat er wat vermeld is over de nieuwbouw van de kerk te Lezhe.
Met deze foto´s willen we laten zien dat de bouw tot op heden spoedig verloopt en dat dit schitterende gebouw de vorm krijgt zoals de architect het heeft getekend. Luli Cenoli en zijn team zijn hard aan het werk geweest de laatste maanden en hebben vakwerk afgeleverd. In het weekend van 5 & 6 oktober zal de kerk officieel worden geopend.

Donatie Lentiz college en Groei en Bloei

Eind juni mochten we uit handen van o.a. Arie vd Ende een geweldig mooie donatie van het Lentiz college te Maasland in ontvangst nemen. Het mooie bedrag van €3250,- is door de jaarlijkse plantenmarkt bijeen gebracht. En van Thérèse Zwaard - Hakbijl van Groei en Bloei Waterweg-Noord ontvingen we een cheque van €750,-. Therese ,Arie, Jan en Dick hartelijk bedankt voor deze geweldige bijdrage en wij als HvA waarderen jullie betrokkenheid enorm.

Vakantie Bijbelweek in Lushnje: De helden van Israël, van David tot en met Jezus.
Het multifunctioneel gebouw te Peqin is bijna klaar

De start van weer een nieuw project , nu in Peqin een plaatsje vlak bij de stad Lushnjë. Een aantal weken geleden zijn een tweetal containers naar dit dorpje gebracht waarin een compleet gebouw is opgeslagen. Dit gebouw is in Nederland gebruikt als een huisartsenpost en zal een 2e leven in Peqin gaan krijgen. HvA is vorig jaar door Fred Westerink in contact gebracht met Ali Kurti die graag een multifunctioneel gebouw wilde voor m.n. het kerkelijke werk wat hij verricht in Peqin. Zijn gemeente groeit en het huidige gebouw waar ook een kinderopvang is gevestigd werd te klein .