“Is het mogelijk om een whiteboard te krijgen?”

12 juli 2023Magazine, Nieuws, Selba

Er was wat onzekerheid bij onze overige teamleden over het al dan niet benaderen van het onderwijzend personeel. Er werd gedacht dat zij dit niet op prijs zouden stellen en zich beledigd zouden kunnen voelen. Het tegenovergestelde bleek waar te zijn! De meester en twee juffen vonden het erg fijn dat er naar hun noden en hun ideeën voor hun school, het onderwijs en de kinderen werd gevraagd. Het materiaal verkeerde in deplorabele staat.

Prachtige kachels waren al geschonken door de zeer gewaardeerde Garderen groep in het voorjaar. De kachels zijn inmiddels geplaatst in de school. Tevens waren de schoolbankjes en stoelen hevig aan vervanging toe. Met een vracht schoolmeubels uit Nederland konden wij ook dit realiseren.

“De onderwijzer ademt al dertig jaar stof van het krijtbord in.”

De onderwijzer ademt al dertig jaar stof van het krijtbord in en vroeg of het mogelijk is dat hij een whiteboard zou kunnen krijgen. Verder zouden zij zo blij zijn als er een pingpongtafel geregeld zou kunnen worden en enig groot buitenspeelgoed en spelletjes en puzzels voor binnen. Een extra watertank op het dak en wat verf- en stucwerk in de school, zou hen helemaal opbeuren. Ik heb ze beloofd hiervoor mijn ogen en mijn oren de kost te geven en ook mijn toetsenbord zijn werk te laten doen! ☺

Stuur een mailtje naar Marian