Een kas voor de ouderen opvang in Korça

3 juli 2024Bouwproject, Geen categorie, Korce

Een kas voor de ouderen opvang in Korça:
Het was al lange tijd een grote wens van Marleen van de Voorde om een  groente kas te hebben waar men hun eigen groente in zou kunnen kweken om zo in hun eigen behoeften te kunnen voorzien. Mede door de sterk gestegen voedselprijzen kan dit de kosten op de begroting verlichting.
Middels een sponsor en de vrijwillige inzet van deze groep kanjers is deze droom van Marleen gerealiseerd. Helaas is het project nog niet geheel afgerond, maar de kas staat alleen zal later het plastic nog moeten worden aangebracht. Dit was vanwege verschillende omstandigheden niet mogelijk, de mannen hebben onder zware omstandigheden, de temperatuur liep op richting de 40 graden, deze klus geklaard.
Barry, Mark, Martin en René en hun Albanese medewerkers werden op de laatste avond middels een bbq onwijs bedankt voor hun inzet en waar Marleen haar bewondering uitsprak voor de inzet van deze ploeg.
Martin nam daarna het woord en bedankte op zijn eigenwijze de Albanese collega’s en de staf vh bejaarden tehuis voor de enorm goede zorgen en inzet.