Spinning evenement 2019

30 maart 2019Acties, Nieuws, Werkgroep Ep en Vloet, Werkgroep Micha, Werkgroep Papendrecht

Hoop voor Albanië organiseerde op zaterdag 30 maart 2019 voor de derde keer een spinning evenement in de Saloon te Hoek van Holland. 23 teams hebben zich zwaar in het zweet getrapt onder leiding van een ervaren team spinning instructeurs van Rob’s Fitness uit de Lier. Gezien de temperatuur buiten was het inderdaad afzien voor alle deelnemers die allen een sessie van drie kwartier afwerkten.

Sommige van de deelnemers draaide hun hand (in dit geval benen)er niet voor om, om meerder sessies te af te werken. In een uitzonderlijke geval was de ‘winnaar’ van deze middag, met 3 sessies (!) spinnen, dhr. v. Heijningen. Hij kreeg van de ‘winnaar’ van vorig jaar, Leo Hofland, de wisselbeker in ontvangst.

Er is door alle deelnemers ruim €10.000,- bij elkaar getrapt! Een fantastisch bedrag wat geheel ten goede zal komen aan een aantal projecten van Hoop voor Albanië die het thema van 2019 ‘Het vergeten gehandicapte kind in Albanië’ ondersteunen.

Een ieder heel erg bedankt voor jullie inzet in welke vorm dan ook, en we hopen jullie weer te mogen ontmoeten tijdens de editie 2020!