Geven is leuker spaart voor broedmachines

15 juli 2022Acties, Nieuws

Geven is leuker is een organisatie die die doet wat de naam zegt; uitdelen, omdat het leuker is dan ontvangen. Met het bedrijf bouwen ze bruggen tussen gevers en ontvangers, maar wel op die manier dat ook de ontvanger een gever wordt.

Dit jaar spaart de onderneming voor broedmachines die Hoop voor Albanië zal verspreiden. Met een broedmachine kan er een kippenfarm gestart worden. Kippen leggen eieren (vrije uitloop!) en die kunnen weer verkocht worden. En de (scharrel)haantjes kunnen verkocht en gegeten worden. Zo kan een kippenfarm uitgroeien tot een inkomen voor heel veel gezinnen. Geven is leuker ontwikkelt eigen merk-cadeaus voor de food-branche en hebben veel ervaring in de cadeau- en kerstbranche. Ze kennen de markt en weten waar de behoefte is.

Gek verdeeld

Waar wij ons druk maken of ons eten vegan, biologisch, macrobiotisch, suikervrij of koolhydraatarm is, maakt zo’n 70 procent van de wereldbevolking zich vooral druk over het feit óf ze überhaupt wel (genoeg) te eten hebben. Da’s best gek verdeeld toch?

Hengelen

Een veel gehoorde slogan onder hulpverleners in armoedegebieden: ‘Geef ze een hengel in plaats van een vis!’ Daar geloven wij helemaal in! Mensen zelfredzaam maken. Dat geeft niet alleen een gevulde maag maar ook eigenwaarde. Wat ons betreft zijn deze twee even belangrijk! Het één is voedsel voor het lijf, het ander voor het hart! Het geeft beide energie en leven! Vandaar dat de winst van dit jaar schenken aan Hoop voor Albanië die er broedmachines voor koopt.

Spaar je mee?

Je hoeft er bijna niks voor te doen! Alleen af en toe een kadootje van geven is leuker kopen, geven of krijgen! ‘n Eitje toch 😉

Bekijk hun collectie | Denk aan Geven is leuker als je bezig gaat met de kerstpakketten en/of een origineel relatiegeschenk wil geven. Van harte aanbevolen!