Een nieuwe keuken voor Seed of Hope

30 oktober 2018Acties, Bouwproject, Nieuws, Project Seed of Hoop, Projecten

Tijdens de laatste bestuursreis naar Albanië in oktober 2018 is er bij het project Seed of Hope in het dorp Shkoze een nieuwe keuken geplaatst. Doordat Bram Keijzer en Leo Hofland een inzamelingsactie waren gestart om hun jaarlijkse vrijwillige rit naar Albanië te kunnen financieren en er meer geld binnen kwam dan er voor het transport nodig was, werd door hen aangeboden deze keuken te sponsoren.

In Maasdijk bood Nieuwvlietbouw de keuken te bouwen en in Albanië te gaan plaatsen. Mede sponsoren Buitelaar metaal en loodgieter David Noordam hebben respectievelijk het RVS keukenblad en spoelkraan geschonken.

In gebruik namen keuken

De keuken is eind september goed ingepakt op transport gegaan en werd netjes afgeleverd bij Seed of Hope. In één dag werd de keuken door Barry en Mark geplaatst en een dag later officieel in gebruik genomen. Traditioneel gebeurde dit ook deze keer door het serveren van een warme maaltijd waarbij Barry en Mark hielpen met het zogenaamde pasta scheppen. Mooi was om te zien dat de ingevlogen monteurs werden toegezongen door honderd kinderen die op deze manier hun dankbaarheid toonden voor de nieuwe keuken.

De ingevlogen monteurs werden toegezongen door honderd kinderen die op deze manier hun dankbaarheid toonden voor de nieuwe keuken.

Heel erg bedankt!

In het weekend van 2 november zullen ook Bram en Leo een kijkje gaan nemen bij Seed of Hope naar het resultaat van hun geweldige actie. Namens projectleider Vera en de kinderen van Skoze heel erg bedankt voor uw donatie voor dit geweldige project.